La reunió de la Comissió parroquial per al Santuari de Rocaprevera del 8 de juliol de 2019

El dilluns, dia 8 de juliol es va reunir la Comissió parroquial per al Santuari de Rocaprevera. I ho va fer tal com li correspon, per anar fent el seguiment de totes les coses que afecten el Santuari.

Per això comencem revisant les coses que hi ha hagut fins ara i les valorem, per exemple, les intervencions que hem fet per ordenar bé la plaça. Repassem, també com tenim els projectes pendents. Aprovem els escrits per al programa de l’Aplec, i repassem totes les coses pendents de cara a aquesta festa.

Quedem pendents de la trobada que hem de tenir amb l’equip de pabordes.

Acabem sense concretar dia per a la pròxima reunió de la Comissió, pendents de les gestions que cal fer.

Aquesta entrada s'ha publicat en Rocaprevera i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.