La reunió del Consell de Càritas Interparroquial de l’1 de juliol de 2019

Logo02El Consell de Càritas Interparroquial de Torelló, format pels responsables dels programes que es fan, es reuneix cada mes per fer el seguiment dels programes i per prendre les decisions que facin falta per a la bona marxa de tota l’activitat de Càritas.

La reunió va ser el dilluns, dia 1 de juliol, a les 8 del vespre i després d’uns moments de pregària, reflexió, va començar com sempre per l’aprovació de l’acta de la reunió anterior que ja havíem rebut per correu electrònic.

Hi va haver la informació detinguda i detallada de reunions diverses, tant amb serveis socials, com a nivell diocesà.

Ens aturem, tot seguit, amb l’estat del possible conveni amb l’ajuntament. tot fa pensar que per les condicions que s’hi posen no el podrem pas signar. Això ens dóna llibertat, i ens obliga a cercar noves formes de finançament que han de començar per la fidelització de “socis”. En parlem llargament. I també comentem que el resultat de la col·lecta de Corpus ha estat de 1.021,91 en total, cosa molt satisfactòria.

Parlem de la necessitat de la formació e l’àmbit del voluntariat i anem fent gestions per a fer-ho real.

I preparem la reunió pròxima que ha de tancar coses i decidir-ne de cara al curs vinent, algunes de les qual ja s’apuntaven avui.

I acabem, com sempre amb un torn obert de paraula.

La pròxima reunió del Consell de Càritas Interparroquial serà el dilluns, dia 22 de juliol, a les 8 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu.

Aquesta entrada s'ha publicat en Càritas Interparroquial i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.