Reunió de la Junta del Casal de Sant Feliu del 5 de juny de 2019

El dimecres, dia 5 de juny de 2019, es va reunir la Junta del Casal de Sant Feliu a les mateixes sales del Casal.

A la Junta li correspon la gestió ordinària del Casal  això és el que va fer en aquesta reunió, repassar com està la situació de relació amb tots els qui estan usant el Casal i les seves instal·lacions, sigui de manera fixa, sigui de manera puntual.

La Junta havia fet una reunió informal per a mirar bé la teulada i les obres que s’hi havien de fer, amb els tècnics. Avui vénen a la reunió per acabar de concretar coses i activem ja les gestions per a començar-les el més aviat possible. Però encara no està tot lligat.

Una vegada sols, després d’aprovar l’acta, anem repassant la marxa dels acords anteriors i les gestions que hem anat fent. I anem treballant per a contractar bé el tema de la neteja. I ens mirem temes econòmics de cara a fer front a les obres que haurem de fer.

La Junta acorda tornar-se a reunir el dimecres, dia 3 de juliol, a les 8 del vespre, a la sala de reunions del mateix Casal.

Aquesta entrada s'ha publicat en Casal parroquial, Parròquia de Sant Feliu i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.