La trobada de formació bíblica del 25 de maig de 2019

LogoBíblia02El dissabte dia 25 de maig vàrem tenir la trobada de formació bíblica que fem amb els lectors i tot aquell que hi vol venir, de manera ben oberta. Teníem al davant fotocopiades les lectures del sisè diumenge de Pasqua, les de l’Ascensió i de la Pentecosta i la del diumenge de la Santíssima Trinitat.

Tal com acostumem a fer i conscients que només en podrem veure una petita part, comencem pel mateix diumenge en què estem, i ho fem amb el text de l’evangeli (Jn 14,23-29) i comentem que per Jesús tot es mou en l’ordre de l’amor, i aquest és l’Esperit que Jesús ens dóna, el que ens dóna pau i serenor al cor. Després ho complementem amb la primera lectura que ens fa sentir l’assemblea de Jerusalem en la qual el resultat és que l’Esperit i la comunitat, han decidit…! (Ac 15,1-2.22-29). També llegim el text de l’Apocalipsi, amb la descripció de la ciutat santa de Jerusalem.

Després per a la festa de l’Ascensió, ens mirem la primera lectura (Ac 1,1-11) amb l’explicació de l’ascensió de Jesús al cel i el missatge de que no es quedin mirant allà dalt i prou! I ja directament llegim la primera lectura (Ac 2, 1-11) dels Actes dels Apòstols, on s’explica la vinguda de l’Esperit Sant. I hi ha molts comentaris, molt enriquidors.

Fidels al temps que ens donem a cada reunió, només arribem fins a aquí, i acordem que la pròxima trobada d’aquest grup serà ja el dissabte, dia 22 de juny, a les 9 del vespre, a la sala de reunions de Rocaprevera. Recordeu que el grup és ben obert a tothom qui se’n vulgui aprofitar!

Aquesta entrada s'ha publicat en Formació i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.