Celebració comunitària de la Penitència en les primeres comunions 2019

El dia abans de cada celebració de les Primeres Comunions a cadascuna de les nostres parròquies, es fa una trobada a l’església amb els nens i nenes, amb els seus pares i amb les catequistes, per tal de fer com cal la Celebració Comunitària del sagrament de la Penitència. I després es prepara acuradament la celebració per tal que els nens i nenes puguin celebrar-ho amb la serenor que els permeti de viure intensament la celebració de l’Eucaristia.

Aquest és el text en pdf i en imatge de la celebració que hem fet aquest any.

PenitComunions2019

Aquesta entrada s'ha publicat en Celebració comuitària de la Penitència, Infants i adolescents, Primera comunió i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.