Celebració comunitària de la Penitència, Quaresma 2019

Dimarts, dia 16 d’abril de 2019, a l’església de la parròquia de Montserrat, hi va haver la Celebració comunitària de la Penitència de Quaresma. Cada any ho fem. És un moment realment important per a preparar-nos per a  celebrar millor les festes de Pasqua, centrals en la nostra fe.

Aquest any la celebració, tenint present el lema pastoral del curs, “Llevat dins la pasta”, portava per títol “Netegeu-vos bé del llevat vell” i se centrava en el text de la carta als de Corint on sant Pau els parla de que Crist és el nou llevat i del text evangèlic de Mateu on Jesús parlant dels pans, convida a guardar-se del llevat dels fariseus i dels saduceus, i després d’això unes propostes per a l’examen de consciència convidaven a fer una reflexió sobre la dimensió personal i la comunitària del pecat i del perdó.

Aquí la teniu en un enllaç en pdf.

PenitencialQuaresma2019-01

Aquesta entrada ha esta publicada en Celebració comuitària de la Penitència, Parròquia de Montserrat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.