Xerrades a l’Arxiprestat març / abril 2019

Aquest cartell convocava a unes xerrades organitzades per l’arxiprestat a càrrec del P. Ramon M. Nogués:

Ja es veu el tema: “Quin futur té l’Església a casa nostra?” El P. Nogués havia publicat un article molt interessant a la revista El Pregó, 558 (8) de 2018. Els preveres n’havíen fet tema de treball a les reunions. Però era prou interessant com per a demanar-li que ens vingués ell mateix a explicar-ho a tothom a l’arxiprestat.

I la crida va tenir molt bona resposta. I les conferències s’ho valien. Van ser realment extraordinàries. Amb molt de respecte i estimació, es va fer el retrat de quina és la situació avui i, per tant, quines són els previsions de futur. I es va sortir de les dues xerrades amb molta esperança, i un xic més confiats en l’acció de Déu, avui i sempre.

Deixem testimoni gràfic de les dues xerrades, tant la de Manlleu del 21 de març, com la de Roda de Ter de l’11 d’abril.

Aquesta entrada s'ha publicat en Arxiprestat i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.