La reunió del Consell de Càritas Interparroquial del 8 d’abril de 2019

Logo02El Consell de Càritas Interparroquial de Torelló, format pels responsables dels programes que es fan, es reuneix cada mes per fer el seguiment dels programes i per prendre les decisions que facin falta per a la bona marxa de tota l’activitat de Càritas.

La reunió va ser el dilluns, dia 11 de març, i va començar com sempre per l’aprovació de l’acta de la reunió anterior que ja havíem rebut per correu electrònic. I se’n va fer el seguiment.

Després hi va haver la informació detinguda de reunions diverses, començant per la reunió trimestral amb serveis socials.

Rebem una informació acurada de les jornades de primavera de Càritas confederal a Madrid a les quals va assistir la Maria Dot.

I vàrem començar a fer una reflexió conjunta sobre les ajudes a demandants de llarga durada, amb una colla de dades que realment fan reflexionar.

I acabem, com sempre amb un torn obert de paraula.

La pròxima reunió del Consell de Càritas Interparroquial serà el dilluns, dia 6 de maig, a les 9 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu.

Aquesta entrada s'ha publicat en Càritas Interparroquial i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.