Reunió de la Junta del Casal de Sant Feliu del 3 d’abril de 2019

El dimecres, dia 6 de març de 2019, es va reunir la Junta del Casal de Sant Feliu a les mateixes sales del Casal.

A la Junta li correspon la gestió ordinària del Casal  això és el que va fer en aquesta reunió, repassar com està la situació de relació amb tots els qui estan usant el Casal i les seves instal·lacions, sigui de manera fixa, sigui de manera puntual.

Avui, després d’aprovar l’acta, anem repassant la marxa dels acords anteriors i les gestions que hem anat fent. Tot i que encara tenim pendent de lloguer una plaça de pàrquing sembla que aviat es concretarà. I tenim pendent un dels locals del segon pis que està en molt bones condicions.

Repassem les activitats que hi ha previstes d’immediat sobretot al teatre per coordinar bé el calendari i actualitzem el llistat de lloguers de les sales.

Després anem a fer una visita a totes les instal·lacions.

La Junta acorda tornar-se a reunir el dimecres, dia 8 de maig, a les 8 del vespre, a la sala de reunions del mateix Casal. També acorda que buscarà dia per a poder fer un comiat com cal a les persones que han deixat de ser membres de la Junta després d’un servei de molts anys.

Aquesta entrada s'ha publicat en Casal parroquial, Parròquia de Sant Feliu i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.