Reunió de l’equip de catequistes de l’1 de març de 2019

L’equip de catequistes de les parròquies de Torelló ens havíem convocat per al divendres dia 1 de març. Es tractava de revisar les trobades amb els pares i la missa familiar darrera i de preveure el trimestre.

Així ho fem. Repassem com va anar tot plegat traient-ne conclusions de cara a poder preparar millor el curs vinent corregint coses, i preparem la sessió amb els pares i la missa familiar del dia 6 d’abril a Sant Feliu, només amb els de Torelló. I remotament preparem ja coses de final de curs i de les celebracions de la primera comunió

Fet tot això, recordem que ens tornarem a reunir amb tot l’equip de la Vall del Ges el divendres, dia 3 de maig, com sempre a les 9 del vespre a Rocaprevera.

Aquesta entrada s'ha publicat en Catequesi, Equip de catequistes, Parròquia de Sant Pere, Parròquia de Sant Vicenç, Vall del Ges i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.