La reunió de la Comissió parroquial per al Santuari de Rocaprevera del 13 de febrer de 2019

El dimarts, dia 13 de febrer es va reunir la Comissió parroquial per al Santuari de Rocaprevera.

De fet, ara feia dies que no es reunia la Comissió. Això vol dir que ens posem al corrent de tota una colla de coses importants, començant pel tancament econòmic de l’any passat, que ha estat molt satisfactori, i continuant per les novetats més immediates com per exemple per la missa de comiat de les germanes vedrunes de Cals Avis que hi haurà el dissabte, dia 16 del mes vinent, o la unció dels malalts comunitària que hi haurà després de Pasqua. Al mateix temps es concreten coses de les obres que hem d’anar fent a la plaça ja que s’han de plantar arbres i ara seria moment apropiat. A més activem gestions que s’han de fer de les que havíem concretat amb els pabordes de cara a millorar per a l’aplec d’aquest any.

Sense concretar dia per a la pròxima reunió de la Comissió, acabem mirant-nos coses que cal anar arreglant del magatzem i la secretaria.

Aquesta entrada s'ha publicat en Rocaprevera i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.