La reunió del Consell de Càritas Interparroquial de l’11 de febrer de 2019

Logo02El Consell de Càritas Interparroquial de Torelló, format pels responsables dels programes que es fan, es reuneix cada mes per fer el seguiment dels programes i per prendre les decisions que facin falta per a la bona marxa de tota l’activitat de Càritas.

La reunió va ser el dilluns, dia 11 de febrer, i va començar com sempre per l’aprovació de l’acta de la reunió anterior que ja havíem rebut per correu electrònic.

Després es fa la informació de l’assemblea general de Càritas diocesana del 26 de gener passat, i la informació de les reunions diverses que hi ha hagut sobre entitats amb cor, o amb l’IES Cirvianum.

Parlem de l’acció formativa que hi haurà sobre diversitat religiosa dijous vinent a Manlleu. I de la convocatòria del fons diocesà i ens deicim per als programes que hi presentarem.

Després obrim un llarg torn d’aportacions a la proposta de campanya d’informació i sensibilització, molt enriquidor.

I acabem, com sempre amb un torn obert de paraula.

La pròxima reunió del Consell de Càritas Interparroquial serà el dilluns, dia 11 de març, a les 9 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu.

Aquesta entrada s'ha publicat en Càritas Interparroquial i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.