Pregària mariana de cada mes de l’Hospitalitat: febrer 2019

El grup de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes de tota la Vall del Ges, proposa cada mes una trobada de pregària mariana, oberta a tothom.

El contingut de la pregària preparada directament des de Torelló, està centrada en la pregària de Vespres, tenint, això sí, els mateixos dos eixos bàsics que ajudin a la pregària: el temps litúrgic i la Mare de Déu. Ara es procura que sigui el primer dijous del mes. Es fa a l’església de Sant Feliu, a la capella del baptisteri.

La darrera trobada va ser el dijous dia 7 de febrer, ben a prop, per tant, de la festa de la Mare de déu de Lurdes. És per això que es van fer les vespres del dia de la Mare de Déu amb el text espiritual d ela carta de santa Bernadeta. Va ser aquest test:

Pregària Hospitalitat 2019.02.07

La pròxima trobada de pregària està convocada, pel dijous, dia 7 de març, a les 8 del vespre, a l’església de Sant Feliu, a la capella del baptisteri.

Aquesta entrada s'ha publicat en Hospitalitat de Lurdes, Pastoral de la Salut i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.