La reunió del Consell de Càritas Interparroquial del 14 de gener de 2019

Logo02El Consell de Càritas Interparroquial de Torelló, format pels responsables dels programes que es fan, es reuneix cada mes per fer el seguiment dels programes i per prendre les decisions que facin falta per a la bona marxa de tota l’activitat de Càritas.

La reunió va ser el dilluns, dia 14 de gener, i va començar com sempre per l’aprovació de l’acta de la reunió anterior que ja havíem rebut per correu electrònic.

Immediatament després donem la benvinguda a la Núria Gallardo, de Càritas Diocesana que substituirà la feina d’enllaç i suport que fins ara estava fent la Sandra Costa que pren altres responsabilitats en l’organigrama de Càritas.

Tot seguit comentem les campanyes de les joguines, la dels fanalets, i els concerts que hi ha hagut amb el seu resultat.

També prenem nota de la convocatòria de l’assemblea extraordinària de Càritas Diocesana.

Però la feina important de la reunió d’avui és la presentació acurada i molt ben comentada dels comptes del 2018 i el pressupost del 2019. Caldrà continuar-hi la reflexió perquè se’n desprenen dades interessants.

Això ens porta també a una un proposta per iniciar una campanya d’informació i sensiblització sobre la labor de Càritas a Torelló.

I acabem, com sempre amb un torn obert de paraula.

La pròxima reunió del Consell de Càritas Interparroquial serà el dilluns, dia 11 de febrer, a les 9 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu.

Aquesta entrada s'ha publicat en Càritas Interparroquial i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.