La reunió de la Campanya Solidària del 2 de gener de 2019

406390_2950178640398_762524636_nDimecres, dia 2 de gener de 2019, a les 8 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu hi va haver reunió de l’equip de la Campanya Solidària.

En la reunió prenem la decisió de destinar la Campanya d’aquest curs al projecte que ens van venir a explicar i que porta per títol: Dibuixa un camí per anar a l’escola a l’Altas “Marroc”, i també a un altre projecte, que ja ens vindran a explicar, però que ja n’havíem rebut i repartit material escrit i que amb el títol “Somriures de Gàmbia” també pretén crear un centre escolar en aquell país.

El títol de la Campanya serà: “Torelló amb l’escola a l’Àfrica”. Per crear centres escolars a l’Atlas (Marroc) i a Gàmbia.

Acordem que anirem lliurant els diners que obtinguem per certificació d’obra feta.

A la pròxima reunió nostra, del 4 de febrer ens vindran a explicar millor aquest projecte de Gàmbia.

Mirarem si el dia 24 de gener podem fer la sessió oberta en què la Maria Antònia Vilar ens expliqui com ha anat la Campanya que hem fet per al projecte del Cediraa al Txad, i quina ha estat la seva experiència. Aquest acte serà la presentació també d ela Campanya d’enguany, de la qual ja n’anirem fent més actes.

El 17 de març hi haurà el festival de Gospel al Cirvianum.

El 12 de maig, la coral Lloriana Jove serà a les 5 de la tarda a Rocaprevera.

I anem fent propostes per concretar més activitats, entre les quals ja la de repartir les guardioles.

Acordem que la pròxima reunió serà el dilluns, dia 4 de febrer a les 9 del vespre com sempre als locals de la Rectoria.

Aquesta entrada s'ha publicat en Campanya Solidària i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.