La Coral Lloriana Jove a Sant Feliu, el 21 de desembre de 2018

El divendres, dia 21 de desembre del 2018, totes les seccions de la coral Lloriana Jove van cantar a l’església de Sant Feliu, és a dir, la secció petita, mitjana i gran, per separat i totes juntes. Ho van fer amb direcció d’Eva Mayo i de Judit Lòpez i acompanyment al piano del Joan Borràs. Aquest era el cartell que l’anunciava:

Un bon concert de Nadal molt entranyable i agraït. A més el concert va col·laborar amb la Campanya de Nadal de Càritas interparroquial de Torelló, i hi va aportar més d’un centenar d’euros, entre els donatius individuals i el que va fer la mateixa coral. Moltes gràcies.

En deixem constància gràfica!

Aquesta entrada s'ha publicat en Parròquia de Sant Feliu i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.