Pregària mariana de cada mes de l’Hospitalitat: desembre 2018

El grup de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes de tota la Vall del Ges, proposa cada mes una trobada de pregària mariana, oberta a tothom.

El contingut de la pregària preparada directament des de Torelló, està centrada en la pregària de Vespres, tenint, això sí, els mateixos dos eixos bàsics que ajudin a la pregària: el temps litúrgic i la Mare de Déu. Ara es procura que sigui el primer dijous del mes. Es fa a l’església de Sant Feliu, a la capella del baptisteri.

La darrera trobada va ser el dijous dia 6 de desembre. En ple temps d’Advent i a les portes de la festa de la Immaculada Concepció. Les lectures van respondre a això. El càntic d’Isaïes per la vinya estimada del Senyor i un sermó del beat Elred sobre les dues vingudes de Crist. Aquest és el text de la pregària que es va fer, les vespres eren les del dijous que corresponia.

Pregària Hospitalitat 2018.12.06

La pròxima trobada de pregària està convocada, pel dijous, dia 3 de gener, a les 8 del vespre, a l’església de Sant Feliu, a la capella del baptisteri.

Aquesta entrada s'ha publicat en Hospitalitat de Lurdes, Pastoral de la Salut i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.