La reunió del Consell de Càritas Interparroquial del 19 de novembre de 2018

Logo02El Consell de Càritas Interparroquial de Torelló, format pels responsables dels programes que es fan, es reuneix cada mes per fer el seguiment dels programes i per prendre les decisions que facin falta per a la bona marxa de tota l’activitat de Càritas.

La reunió va ser el dilluns, dia 19 de novembre, i va començar a les 9 del vespre, horari habitual, com sempre per l’aprovació de l’acta de la reunió anterior que ja havíem rebut per correu electrònic.

Es comença per fer una sèrie d’informacions més d’àmbit interparroquial, sobre el “reforç escolar”, sobre el programa “fem companyia”. Després ens posem al corrent de la reunió del consell municipal de benestar social. I de diverses gestions sobre persones de suport a diversos projectes.

A nivell arxiprestal i diocesà parlem del consell econòmic diocesà i de la reunió sobre el canvi de model del rober.

La pròxima reunió del Consell de Càritas Interparroquial serà el dilluns, dia 17 de desembre, a les 9 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu.

Aquesta entrada s'ha publicat en Càritas Interparroquial i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.