La reunió del Consell de Càritas Interparroquial del 22 d’octubre de 2018

Logo02El Consell de Càritas Interparroquial de Torelló, format pels responsables dels programes que es fan, es reuneix cada mes per fer el seguiment dels programes i per prendre les decisions que facin falta per a la bona marxa de tota l’activitat de Càritas.

La reunió va ser el dilluns, dia 22 d’octubre, i va començar a les 9 del vespre, horari habitual, com sempre per l’aprovació de l’acta de la reunió anterior que ja havíem rebut per correu electrònic.

Es comença per fer una sèrie d’informacions sobre l’inici de curs de diversos programes, com el de “lletres per tothom” i el “reforç escolar”. Es comenta, també, el canvi de model del rebost solidari i el canvi de procediment del rober. I les gestions fetes de suport a persones del consell en les seves responsabilitats.

Després comentem la trobada de formació de persones voluntàries a Manlleu. I ens assabentem que s’ha ajornat la que estava prevista a Vic.

Finalment parlem de fanalets, dels concerts de Nadal, del programa de ràdio…, i de diverses informacions finals que tanquen la reunió.

La pròxima reunió del Consell de Càritas Interparroquial serà el dilluns, dia 19 de novembre, a les 9 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu.

Aquesta entrada s'ha publicat en Càritas Interparroquial i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.