El “Diàleg, un programa de les parròquies” a la ràdio. 10.2018: Octubre de 2018

RàdioEl dissabte, dia 13 d’octubre, hi va haver l’emissió del programa de ràdio “Diàleg, un programa de les parròquies”.

Va ser conduït per Assumpta Arimany, i en aquesta edició va comptar amb la presència del rector mentre que en Joan Homs no hi ha pogut ser, tot i que ens ha deixat -això sí!- la seva reflexió escrita.

El programa va estar dedicat dedicat a parlar bàsicament de Càritas interparroquial de Torelló, sobretot perquè hi ha hagut relleu en la direcció. Per això ens hi ha acompanyat la Dolors Masferrer que n’ha estat directora durant els darrers deu anys i que ara ho deixa. L’entrevista i el diàleg amb ela han estat molt interessants i de gran profunditat. Més endavant vindrà en Ramon Martínez que n’ha pres el relleu.

Aquest és l’enllaç del programa, actiu fins al dia 20 d’octubre: http://www.radioona.com/radio-a-la-carta/ seleccionant el programa “Una hora per a tot”.

El pròxim programa s’emetrà el dissabte, dia 10 de novembre.

Deixem testimoni gràfic de la gravació del programa.

Aquesta entrada s'ha publicat en Ràdio i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.