La reunió del Consell de Càritas Interparroquial del 27 d’agost de 2018

Logo02El Consell de Càritas Interparroquial de Torelló, format pels responsables dels programes que es fan, es reuneix cada mes per fer el seguiment dels programes i per prendre les decisions que facin falta per a la bona marxa de tota l’activitat de Càritas.

La reunió va ser el dilluns, dia 27 d’agost, i va començar a les 9 del vespre, horari habitual, com sempre per l’aprovació de l’acta de la reunió anterior que ja havíem rebut per correu electrònic.

Es va comentar tot seguit el projecte de “Masoveria Urbana” que l’ajuntament està a punt d’endegar i acordem la modalitat de la nostra participació en el tema de voluntariat que faci falta i que entri en les nostres possibilitats.

Comentem després coses sobre l’aplicatiu informàtic que fem servir i es fan passos per mirar de millorar-lo.

Es deixa ja per ben establert que els programes de Rebost Solidari i de Rober acabaran en acabar l’any. Al final això ens porta força comentaris sobre la situació social que vivim.

I es comenten els canvis d’horaris d’atenció dels quals en fem una entrada nova, i que queden d’aquesta manera:

Acolllida i inserció laboral, els dilluns de 10 del matí a 12 del migdia a la Rectoria se Sant Feliu.

El Traster, els dimecres de 10 del matí a 12 del migdia, al local del carrer Cooperativa.

I els programes Fes el que t’agrada, Eixamplant horitzons i els microcrèdits, l’atenció serà els dijous de 5 a 6 de la tarda a la Rectoria de Sant Feliu.

Després hi ha el relleu formal i en Ramon Martínez pren el relleu en la direcció a la Dolors Masferrer a qui se li fa patent l’agraïment de tot amb un obsequi simbòlic.

Això origina una colla de comentaris, d’agraïment i de noves situacions prou interessant. També la Maria Dot passarà a exercir un càrrec al Consell Diocesà.

Acabem la reunió de manera festiva-

La pròxima reunió del Consell de Càritas Interparroquial serà el dilluns, dia 24 de setembre, a les 9 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu.

Aquesta entrada s'ha publicat en Càritas Interparroquial i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.