Sant Feliu 2018. Festa Major

2012-10-06PDimecres dia 1 d’agost,  festa de Sant Feliu, el patró de la parròquia i del nostre poble. És Festa Major.

A les 11 del matí celebràvem l’Eucaristia solemne, acompanyats acuradament amb els cants pel Cor de Rocaprevera.

També aquest any la celebració de la Missa es retransmetia en streaming a la xarxa d’internet, per mitjà de la pàgina: http://www.osonastream.tv/ i es pot recuperar a la mateixa adreça, en l’arxiu a la carta. Així, malalts, gent gran i altra gent que els hauria agradat participar-hi, però que pel motiu que sigui no ho podien fer, poden “participar” de la celebració.

Tot plegat va permetre gaudir de la celebració en la qual a la primera lectura sentíem aquella bonica i profunda reflexió que fa sant Pere (1Pe 3,15-18) recomanant allò mai prou ponderat de “Estigueu sempre a punt per donar una resposta a tothom
qui us demani la raó de l’esperança que teniu” i a l’evangeli sentíem aquella escena de Jesús de Mt 20,20-28 mab la mare dels fills de Zebedeu, on parla de com funcionen les nacions. Tot plegat va permetre que, a partir del que havia fet l’arquebisbe de Milà, Mario Delpini, el mes de desembre passat, quan va fer una salutació a Milà i una reflexió sobre l’art del bon veïnatge, va permetre, dèiem, fer un elogi de les institucions que estan al servei públic que “fan que els carrers estiguin posats”, i a les persones que posant-t’hi més que el delme, se’n cuiden honradament, des de les del govern municipal fins als serveis de la salut, de l’ensenyament, la cultura, el lleure… Per a tots l’agraïment i la pregària.

L’endemà, també a les 11 del matí, recordàvem els fidels difunts des de la passada Festa Major.

Així estava arreglada l’església parroquial, i vegeu, també algunes mostres de la celebració.

Aquesta entrada s'ha publicat en Parròquia de Sant Feliu i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.