Reunió de l’equip de catequistes del 13 de juliol de 2018

Quan ens reunim l’equip de catequistes ho fem normalment els divendres. Ens havíem convocat, doncs, tot l’equip de catequistes de la Vall del Ges. per al divendres dia 13 de juliol.

Es tractava de tancar la reflexió que portem força temps fent sobre la situació de la catequesi i acabar prenent les decisions de cara als canvis que convinguin. I en farem!

Hem partit d’una proposta escrita que recollia les coses que fins ara havíem ja adquirit i, fruit d’això, proposava els canvis a fer per a aquest curs vinent. Així, doncs, per a fer-ho més fàcil i recollir-ho tot, posem l’enllaç en pdf del document que hem aprovat, i també el pengem en imatge.

Conclusions Reflexió juny 2018

Fruit d’això decidim un calendari amb unes dates de cara al curs vinent i ho posarem en una entrada a part ben aviat en aquest mateix bloc inaugurant ja el curs 2018-19.

I acabem amb una mica de celebració festiva de la qual també en deixem testimoni gràfic.

D’acord amb aquests calendaris ens tornarem a reunir el divendres, dia 31 d’agost, a 2/4 de 10 del vespre, l’equip de Torelló, i amb tot l’equip de la Vall del Ges el divendres següent, dia 7 de setembre, sempre a Rocaprevera.

Aquesta entrada s'ha publicat en Catequesi, Equip de catequistes, Parròquia de Sant Pere, Parròquia de Sant Vicenç, Vall del Ges i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.