La trobada de formació bíblica del 14 de juliol de 2018

LogoBíblia02El dissabte dia 14 de juliol vàrem tenir la trobada de formació bíblica que fem amb els lectors i tot aquell que hi vol venir, de manera ben oberta. Teníem al davant fotocopiades les lectures dels pròxims quatre diumenges -com sempre-, començant per les d’avui, el diumenge 15 fins al 18.

Comencem amb la lectura de l’evangeli d’avui (Mc 6,7-13) quan Jesús envia els seus deixebles de dos en dos i ens entretenim molt en destacar cada detall dels que hi surten, tant des del punt de vista dels que són enviats, com d’aquells que reben a casa seva els apòstols. El fet cristià no es pot pas callar perquè, a més, és destinat a tothom, ben universal, totalment catòlic. Ens hi ajuda la primera lectura d’Amòs, quan el profeta reivindica que ell no és pas un professional sinó que és Déu qui li ha demanat (Am 7,12-15).

Decidim continuar amb la lectura de l’evangeli del diumenge següent (Mc 6,30-34). què boniques les expressions de Jesús, veniu i reposeu, i que preciosos els comentaris que fa sobre la gent: són com ovelles sense pastor. La lectura de Jeremies (23,1-6) ens ajuda molt en el tema dels pastors.

I finalment llegim l’evangeli de l’altre diumenge que explica la multiplicació dels pans d’acord amb l’evangeli de Joan (6,1-15) i el comentem amb calma. Deixem constància que durant uns quants diumenges llegirem aquest capítol sisè de Joan, l’anomenat sermó del pa de vida.

Fidels al temps que ens donem a cada reunió, només arribem fins a aquí, i acordem que la pròxima trobada d’aquest grup serà ja el dissabte, dia 8 de setembre, a les 9 del vespre, a la sala de reunions de Rocaprevera. Recordeu que el grup és ben obert a tothom qui se’n vulgui aprofitar!

Aquesta entrada s'ha publicat en Formació i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.