La reunió del Consell de Càritas Interparroquial del 14 de maig de 2018

Logo02El Consell de Càritas Interparroquial de Torelló, format pels responsables dels programes que es fan, es reuneix cada mes per fer el seguiment dels programes i per prendre les decisions que facin falta per a la bona marxa de tota l’activitat de Càritas.

La reunió va ser el dilluns, dia 14 de maig, i va començar a les 9 del vespre, horari habitual, com sempre per l’aprovació de l’acta de la reunió anterior que ja havíem rebut per correu electrònic.

D’acord amb l’ordre del dia passem a repassar la situació del conveni amb l’ajuntament, la trobada arxiprestal que hi ha hagut, l’assemblea interparroquial, les previsions de cara al rebost solidari, les empreses amb cor, la bibliopiscina, i finalment parlem de temes de relleu de persones que es preveuen en el Consell de Càritas i que s’aniran formalitzant en el futur immediat.

La pròxima reunió del Consell de Càritas Interparroquial serà el dilluns, dia 18 de juny, a les 9 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu.

Aquesta entrada s'ha publicat en Càritas Interparroquial i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.