Reunió de la Junta del Casal de Sant Feliu del 9 de maig de 2018

El dimecres, dia 9 de maig de 2018, es va reunir la Junta del Casal de Sant Feliu a les mateixes sales del Casal. De fet la Junta ha fet moltes reunions de les quals no n’he deixat constància, però ara val la pena esmenar aquesta mancança i fer-ho, sobretot perquè ara mirarà de reunir-se amb periodicitat més o menys fixa.

A la Junta li correspon la gestió ordinària del Casal  això és el que va fer en aquesta reunió, repassar com està la situació de relació amb tots els qui estan usant el Casal i les seves instal·lacions, sigui de manera fixa, sigui de manera puntual. Aquesta vegada sense cap decisió especial.

Mirarem, doncs, d’anar-ne fent crònica permanent en aquest bloc.

La Junta acorda tornar-se a reunir el dijous, dia 14 de juny, a les 8 del vespre, a la sala de reunions del mateix Casal.

Aquesta entrada s'ha publicat en Casal parroquial, Parròquia de Sant Feliu i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.