Concert de Sant Jordi 2018

Cada any el Cor de la parròquia de Montserrat organitza un concert per Sant Jordi. Aquest any va ser el diumenge, dia 22 d’abril, a la mateixa església parroquial, a les 6 de la tarda. Va ser un concert captivador, d’una molt bona qualitat musical. Va ser a càrrec de la coral “Lluçaveus”, que finalment va comptar amb la direcció de Bruno Nájera ja que la seva titular l’Anna Gorchs acabava de tenir un fill -a qui els cantaires van dedicar el concert- i la que l’havia de suplir, la Roser Reixach, que figurava en el programa, tampoc no hi va poder ser.

Aquí teniu el programa de mà en pdf i en imatge. Això ens estalvia comentaris al repertori que van oferir tan ben escollit i equilibrat, que va captivar l’auditori que en un gran nombre de persones van acudir a escoltar-los.

2018 Programa concert Sant Jordi

Deixem, també, constància gràfica de l’acte.

Aquesta entrada s'ha publicat en Parròquia de Montserrat i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.