Reunió de l’equip de catequistes del 20 d’abril de 2018

Quan ens reunim l’equip de catequistes ho fem normalment els divendres. Ens havíem convocat, doncs, tot l’equip de catequistes de la Vall del Ges.

En la reunió d’avui, hi érem els catequistes de totes les parròquies de la Vall del Ges.

Es tractava de continuar fent la revisió ben a fons del que fem perquè la situació que vivim és molt canviant i perquè cal que ens preguntem seriosament com ho hem de fer per a fer la tasca pastoral que tenim encomanada de fer la catequesi als infants i adolescents de cara a preparar-los per a rebre l’eucaristia i la confirmació. Ens vàrem proposar fer aquesta reflexió molt lliure i a fer-ho per a canviar tot el que calgui de cara al curs vinent.

Vàrem comprat amb un esquema del que s’havia dit i de les preguntes que ens caldria anar contestant. Per facilitat, el pengem en pdf i en imatge. Aquesta és la nostra reflexió, i no l’hem pas acabat. Ens falta sobretot l’apartat més pràctic, el n. 4, però ens donem un temps per a anar-ho pensant encara amb calma, per anar-ne parlant entre nosaltres abans de decidir res més. Aquest és el material.

Reflexió oberta abril 2018

Decidim, doncs, que ens tornarem a reunir el divendres, dia 18 de maig, a les 9 del vespre, a Rocaprevera tots junts, per a continuar fent aquesta feina de reflexió.

ATENCIÓ. S’HA PASSAT AL DIA 15 DE JUNY, A LES 9 DEL VESPRE A ROCAPREVERA.

Aquesta entrada s'ha publicat en Catequesi, Equip de catequistes, Parròquia de Sant Pere, Parròquia de Sant Vicenç, Vall del Ges i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.