Hora Santa, Dijous Sant 2018

Dijous Sant, dia 29 de març de 2018, al vespre, com cada any, hi ha hagut a la parròquia de Sant Feliu una Hora Santa de pregària interparroquial davant la Reserva del Santíssim que s’havia fet en la celebració de la tarda, per a poder distribuir la comunió el divendres, dia en què l’Església no celebra els sagraments.

Aquest any, amb el títol: “Amb Jesús volem… «Viure en comunió fraterna»” que ens posava en sintonia amb el lema pastoral del curs, hem resat els salms de l’ofici de lectura del Divendres Sant i hem escoltat uns fragments d’unes reflexions d’Ignacio Otaño (La Bona Nova de la setmana, cicle B).

És un bon moment de pregària íntima i comunitària que ens posa davant Déu i nosaltres mateixos tot acompanyant Jesús en aquests moments decisius de la seva vida.

Aquí teniu el text de la pregària en pdf per si us el voleu descarregar:

HoraSanta2018-01

Aquesta entrada s'ha publicat en Parròquia de Sant Feliu i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.