Celebració comunitària de la Penitència, Quaresma 2018

Dimarts, dia 27 de març de 2018, a l’església de la parròquia de Montserrat, hi va haver la Celebració comunitària de la Penitència de Quaresma. Cada any ho fem. És un moment realment important per a preparar-nos per a  celebrar millor les festes de Pasqua, centrals en la nostra fe.

Aquest any la celebració, tenint present el lema pastoral del curs, “Viure en comunió fraterna”, se centrava, se centrava en l’evangeli de les negacions de Pere i feia una reflexió sobre la dimensió personal i la comunitària del pecat i del perdó.

Aquí la teniu en un enllaç en pdf.

PenitencialQuaresma2018-01

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Celebració comuitària de la Penitència, Parròquia de Montserrat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.