La reunió de la Campanya Solidària del 12 de febrer de 2018

406390_2950178640398_762524636_nDilluns, dia 12 de febrer de 2018, a les 9 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu hi va haver reunió de l’equip de la Campanya Solidària.

Des de la reunió passada hi ha hagut l’acte de presentació de la 19ª Campanya destinada als camps de refugiats de Maban (Sudan del Sud) per ajudar als tallers de formació professional amb dones que estan duent a terme. En fem una bona valoració.

Després anem comentant tot el que cal per al Festival al Cirvianum de Gospel previst per diumenge 11 de març, per a la declamació poètica i musical prevista per al dia 7 d’abril, a les 9 del vespre al Casal de Sant Feliu, i per al concert d’orgue a Sant Feliu per al qual encara cal fer més gestions. També fem comentaris sobre la xerrada que sempre fem dins de les festes del barri de Montserrat.

Amb tot això, acordem que ens tornarem a reunir el dilluns, dia 5 de març, a les 9 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu.

Aquesta entrada s'ha publicat en Campanya Solidària i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.