Acte de presentació de la 19ª Campanya Solidària “Torelló amb Maban (Sudan del Sud)”

Va ser el dimecres, dia 31 de gener de 2018, a les 9 del vespre, al Casal de Sant Feliu. Es va presentar la 19ª Campanya Solidària “Torelló amb Maban (Sudan del Sud)”.

Aquest és el fulletó de convocatòria a aquest acte de presentació.

Es tractava de fer la presentació del llibre: IMATGES DEL CAMERUN. VEUS DEL MÓN, amb projecció d’imatges i comentaris a càrrec de Ramon Bufí i Ester Busquets, autors del llibre. I així va ser. Les reflexions entorn dels temes de solidaritat varen ser molt importants i responien als interrogants que sovint des de la Campanya nostra també ens formulem. enbs va anar molt bé conèixer també aquest treball que s’està fent ben a prop nostre.

Tot seguit hi va haver pròpiament la Presentació de la 19a Campanya Solidària que porta el títol “Torelló amb Maban (Sudan del Sud)”, i que en concret vol impulsar un Taller de formació professional per a dones i una petita cooperativa, tenint present que el promotor del projecte és el pare Pau Vidal, SJ, director del projecte Servei Jesuïta als refugiats (JRS) a Maban per qui ja hevíem fet una altra campanya. Aquesta presentació va anar a càrrec de Joan Homs

Com diu el fulletó “la campanya d’aquest any està destinada a donar suport als tallers de formació professional per a dones que s’estan duent a terme a Maban. Un cop finalitzats aquests tallers, es procura facilitar la incorporació de les participants al món laboral a través d’una cooperativa, que a més a més esdevé també un espai de trobada, molt valuós en el context en què viuen. Actualment, per donar un nou impuls a aquest projecte, necessitarien comprar algunes màquines de cosir, roba i altres materials, així com també construir un petit magatzem. Aquest és el nostre objectiu.”

Deixem constància del fulletó de la Campanya:

Fullet 19a CAMPANYA SOLIDÀRIA

 

I de tot plegat en deixem també testimoni gràfic:

L’equip de la Campanya vàrem acordar que ens tornaríem a reunir el dilluns, dia 12 de febrer, a les 9 del vespre, com sempre a la Rectoria.

Aquesta entrada s'ha publicat en Campanya Solidària i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.