Pregària mariana de cada mes de l’Hospitalitat: gener 2018

El grup de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes de tota la Vall del Ges, proposa cada mes una trobada de pregària mariana, oberta a tothom.

El contingut de la pregària preparada directament des de Torelló, està centrada en la pregària de Vespres, tenint, això sí, els mateixos dos eixos bàsics que ajudin a la pregària: el temps litúrgic i la Mare de Déu. Es procura que sigui el primer divendres del mes. Es fa a l’església de Sant Feliu, a la capella del baptisteri.

La darrera trobada va ser el divendres dia 12 de gener. era el segon divendres, enlloc dle primer, degut a les festes nadalenques. Aquest és el text de la pregària que es va fer, que tenia en compte en els textos bíblics i espirituals precisament aquest fet encara nadalenc. Va ser aquest text.

Pregària Hospitalitat 2018.01.12

La pròxima trobada de pregària està convocada, pel divendres, dia 2 de febrer, a les 8 del vespre, a l’església de Sant Feliu, a la capella del baptisteri.

Aquesta entrada s'ha publicat en Hospitalitat de Lurdes, Pastoral de la Salut i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.