Celebració de Nadal 2017 a Sant Feliu

A les parròquies de Torelló celebrem una única Missa del Gall, i ho fem un any a cada parròquia. Aquest any 2017 corresponia fer-ho a la parròquia de Montserrrat, envoltats de tots els pessebres que s’havien inaugurat feia ben poc en la Missa Familiar.

També és ja costum que la missa del dia de Nadal sigui transmesa en streaming per http://osonastream.tv També es va fer aquest any.

I aquest any al temple hi havia la novetat d’una notable pessebre que havien fet els del grup de confirmació, de l’any passat i d’aquest, i que reproduïa amb molta fidelitat la Casa del Puig, i en el qual hi han col·laborat d’una manera o altra els diferents grups de catequesi parroquial. En volem deixar testimoni gràfic.

 

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Catequesi, Parròquia de Sant Feliu i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.