La reunió del Consell de Càritas Interparroquial del 18 de desembre de 2017

Logo02El Consell de Càritas Interparroquial de Torelló, format pels responsables dels programes que es fan, es reuneix cada mes per fer el seguiment dels programes i per prendre les decisions que facin falta per a la bona marxa de tota l’activitat de Càritas.

La reunió va ser el dilluns, dia 18 de desembre, i va començar a les 9 del vespre, horari habitual, com sempre per l’aprovació de l’acta de la reunió anterior que ja havíem rebut per correu electrònic.

Seguint l’ordre del dia es va començar parlant del Consell de Benestar Social, del Rebost Solidari, del Rober, de les empreses amb cor, de la campanya dels fanalets, i dels concerts que hi ha d’haver aquests dies nadalencs.

La pròxima reunió del Consell de Càritas Interparroquial serà el dilluns, dia 15 de gener, a les 9 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu.

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Càritas Interparroquial i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.