La Missa Familiar del 16 de desembre de 2017 i la inauguració dels pessebres

Era la primera ocasió en aquest curs en què ens trobàvem tots els nens i nenes de la Catequesi de les parròquies de Sant Vicenç de Torelló, de Sant Pere de Torelló, de Sant Feliu i de Montserrat de Torelló, a l’església d’aquesta darrera parròquia, per a celebrar la missa familiar en ocasió de la inauguració dels pessebres fruit del taller que s’ha fet com cada any. Els dos rectors concelebraren. El Cor de la parròquia acompanyà els cants de la missa i oferí una breu cantada de nadales. Es lliuraren els diplomes i es menjà coca i torrons.

Abans, però, s’havia fet un recapte sobretot de productes d’higiène per al Rebost Solidari. amb un resultat notable

De tot plegat, en deixem testimoni gràfic.

Aquesta entrada s'ha publicat en Catequesi, Catequesi Familiar, Infants i adolescents, Misses Familiars, Parròquia de Montserrat, Parròquia de Sant Feliu, Parròquia de Sant Pere, Parròquia de Sant Vicenç i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.