Reunió de l’equip de catequistes del 6 d’octubre de 2017

Quan ens reunim l’equip de catequistes ho fem normalment els divendres. Ens havíem convocat, doncs, per al primer divendres del mes d’octubre tots els catequistes de la Vall del Ges.

En la reunió d’avui hi érem representats els catequistes de totes les parròquies de la Vall del Ges amb la novetat que rebíem la germana Bàrbara que substitueix la germana Tere Llaneras.

Es tractava sobretot de compartir com havia anat l’engegada del curs a cadascuna de les parròquies i, per tant, quina era la situació.

I després de fer aquesta feina vàrem preparar la missa familiar conjunta del mes de desembre que celebrarem, si Déu, a la parròquia de Montserrat. Va anar mot bé.

Acabem decidint que ens tornarem a reunir el divendres, dia 12 de gener, a les 9 del vespre, a Rocaprevera tots junts, per a revisar-ho tot i i celebrar una mica el Nadal.

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Catequesi, Equip de catequistes, Parròquia de Sant Pere, Parròquia de Sant Vicenç, Vall del Ges i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.