Reunió de l’equip de catequistes de l’1 de setembre de 2017

L’equip de catequistes de totes les parròquies de Torelló estàvem convocats a Rocaprevera en aquesta reunió de començament de curs.

Es va poder fer tot el necessari amb el repartiment del material per a distribuir de cara a començar el curs, amb les dates que ja havíem concretat i hem publicat d’inscripcions, de misses familiars i de reunions de pares, amb les activitats de conjunt…

I vàrem comentar la nova situació creada que provocarà que el rector no pugui ser present amb normalitat a les trobades amb els pares de primer de la Catequesi Familiar. Caldrà preveure com ho hem de fer per a mirar de fer-ho possible en la mesura que sigui.

Acabem recordant que ens tornarem a reunir el divendres, dia 6 d’octubre, a 2/4 de 10 del vespre, a Rocaprevera amb tot l’equip de la Vall del Ges, per a valorar l’engegada del curs i preveure ja la primera activitat conjunta per Nadal.

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Catequesi, Equip de catequistes, Parròquia de Sant Pere, Parròquia de Sant Vicenç, Vall del Ges i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.