Sant Feliu 2017. Festa Major

2012-10-06PDimarts dia 1 d’agost,  festa de Sant Feliu, el patró de la parròquia i del nostre poble. És Festa Major.

A les 11 del matí celebràvem l’Eucaristia solemne, acompanyats acuradament amb els cants pel Cor de Rocaprevera.

També aquest any la celebració de la Missa es retransmetia en streaming a la xarxa d’internet, per mitjà de la pàgina: http://www.osonastream.tv/ i es pot recuperar a la mateixa adreça, en l’arxiu a la carta. Així, malalts, gent gran i altra gent que els hauria agradat participar-hi, però que pel motiu que sigui no ho podien fer, poden “participar” de la celebració.

Tot plegat va permetre gaudir de la celebració en la qual a la primera lectura sentíem aquella bonica i profunda reflexió que fa sant Pau al final de la seva vida i la confia al seu deixeble estimat, Timoteu, 2Tm 4,6-8.16-18 i a l’evangeli sentíem aquell pregària preciosa i íntima de Jesús de Mt 11,25-30. Tot plegat va permetre fixar-nos en el fet que ara tenim les portes de l’església obertes, com una actitud de la manera de ser l’església que creiem que he de tenir.

L’endemà, també a les 11 del matí, recordàvem els fidels difunts des de la passada Festa Major.

Així estava arreglada l’església parroquial, i vegeu, també algunes mostres de la celebració.

 

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Parròquia de Sant Feliu i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.