Pregària mariana de cada mes de l’Hospitalitat: juliol 2017

El grup de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes de tota la Vall del Ges, proposa cada mes una trobada de pregària mariana, oberta a tothom.

El contingut de la pregària preparada directament des de Torelló, està centrada en la pregària de Vespres, tenint, això sí, els mateixos dos eixos bàsics que ajudin a la pregària: el temps litúrgic i la Mare de Déu. Es procura que sigui el primer divendres del mes. Es fa a l’església de Sant Feliu, a la capella del baptisteri.

La darrera trobada va ser el divendres dia 7 de juliol. Aquest és el text de la pregària que es va fer, que eren les vespres del divendres XIII de durant l’any, amb els textos de l’ofici de lectura de la festa de l’apòstol sant Tomàs, del dia 3.

Pregària Hospitalitat 2017.07.07

La pròxima trobada de pregària està convocada, pel divendres, dia 1 de setembre, a les 8 del vespre, a l’església de Sant Feliu, a la capella del baptisteri.

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Hospitalitat de Lurdes, Pastoral de la Salut i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.