La Comunitat musulmana ha convidat a l’iftar el 16 de juny de 2017

dialeg-comunitat-musulmana

El Centre Cultural Islàmic Alhidaya de Torelló va remetre directament a força gent de la parròquia una invitació que deia:

La comunitat musulmana de Torelló,

Us convidem a finalitzar un dia de dejuni amb nosaltres en el qual compartirem plats típics de Ramadà i podrem escoltar la reflexió que faran el rector de Torelló, Mn. JOAN TORRA, i un representant de la comunitat musulmana, sobre la unitat entre religions.

Per últim, afegir que també comptarem amb la presència de l’alcalde de Torelló, Santi Vivet, i del director general d’Afers Religiosos de la Generalitat, Enric Vendrell.

I va ser així. L’acte del sopar que s’anomena “iftar” va tenir lloc el divendres dia 16 de juny del 2016, al C. del Ter nº 156, de Torelló.

I va ser seriós, concorregut i emotiu.

Després de la pregària, del sopar -sempre excel·lent- hi va haver els parlaments. I quin goig veure com la paraula es tornava diàleg i era esperat per tothom i rebut amb pau. Apuntant, també nous camins de cara al futur. I es va cloure amb la darrera pregària del dia.

Anirem informant dels passos que es vagin fent.

I en deixem testimoni gràfic.

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Diàleg interreligiós i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.