La trobada de formació bíblica del 10 de juny de 2017

LogoBíblia02El dissabte dia 10 de juny vàrem tenir la trobada de formació bíblica que fem amb els lectors i tot aquell que hi vol venir, de manera ben oberta. Com sempre teníem al davant fotocopiades les lectures de les quatre setmanes següents que en aquest cas volia dir les de les festes de la Santíssima Trinitat i les del Corpus, i les dels diumenges 12 i 13 de durant l’any.

Repassant les tres lectures de la festa de la Trinitat ens adonàvem del valor que té el fet de dir que Déu és Pare, amb el Fill i l’Esperit. Com no és pas indiferent la imatge que tinguem de Déu perquè estem reflectint la manera d’entendre la persona humana i el món.

Amb les lectures del Corpus fèiem una bonica reflexió sobre l’Eucaristia en els seus diversos punts de vista, veient-la com a Cos de Crist, com a Església cos de Crist cap, com a Cos present en els germans sobretot en els necessitats i arribant a veure la vida cristiana com a vida eucarística a imatge i semblança de la de Jesús, estimant com Ell fins a donar-ho tot.

Després llegim els evangelis dels diumenges 12 i 13 que ens porten a la  normalitat del temps de durant l’any i ens trobem amb aquests fragments d’ensenyaments de Jesús que conviden a la confiança absoluta en Déu, a una saviesa humana que va més enllà de les valoracions que normalment fem, per acabar estimant Déu per damunt de tot.

Fidels al temps que ens donem a cada reunió, acordem que la pròxima trobada d’aquest grup serà el dissabte, dia 8 de juliol, a les 9 del vespre, a la sala de reunions de Rocaprevera. Recordeu que el grup és ben obert a tothom qui se’n vulgui aprofitar!

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Formació i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.