Hora Santa, Dijous Sant 2017

Dijous Sant, dia 13 d’abril de 2016, al vespre, com cada any, hi ha hagut a la parròquia de Sant Feliu una Hora Santa de pregària interparroquial davant la Reserva del Santíssim que s’havia fet en la celebració de la tarda, per a poder distribuir la comunió el divendres, dia en què l’Església no celebra els sagraments.

Aquest any, amb el títol «Veniu a celebrar-ho» que ens posava en sintonia amb el lema pastoral del curs, hem resat els salms de l’ofici de lectura del Divendres Sant i hem escoltat uns fragments d’un document dels Bisbes de Catalunya de l’any 1997, titulat «El dejuni que Déu vol»; en concret l’apartat «Projecció social de l’Eucaristia».

És un bon moment de pregària íntima i comunitària que ens posa davant Déu i nosaltres mateixos tot acompanyant Jesús en aquests moments decisius de la seva vida.

Aquí teniu el text de la pregària en pdf per si us el voleu descarregar:

HoraSanta2017-01

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Parròquia de Sant Feliu i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.