Pregària mariana de cada mes de l’Hospitalitat: abril 2017

El grup de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes de tota la Vall del Ges, proposa cada mes una trobada de pregària mariana, oberta a tothom.

El contingut de la pregària preparada directament des de Torelló, està centrada en la pregària de Vespres, tenint, això sí, els mateixos dos eixos bàsics que ajudin a la pregària: el temps litúrgic i la Mare de Déu. Es procura que sigui el primer divendres del mes. Es fa a l’església de Sant Feliu, a la capella del baptisteri.

La darrera trobada va ser el divendres dia 7 d’abril. Aquest és el text de la pregària que es va fer, amb la particularitat que es va voler tenir en compte que acabàvem el temps de la Quaresma i per això les vespres van ser d’aquest temps litúrgic amb les seves lectures.

38 Ràdio abril 2017

Així, la pròxima trobada de pregària està convocada, pel divendres, dia 12 de maig, a les 8 del vespre, a l’església de Sant Feliu, a la capella del baptisteri.

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Hospitalitat de Lurdes, Pastoral de la Salut i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.