La reunió de la Campanya Solidària del 6 de març de 2017

406390_2950178640398_762524636_nDilluns, dia 6 de marçde 2017, a les 9 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu hi va haver reunió de l’equip de la Campanya Solidària.

Inevitablement calia repassar i preparar bé les activitats més immediates. són aquestes:

  • Dissabte, dia 18 de març a les 8 del vespre: Concert de la coral Lloriana dirigida per Lupe Monsó amb el cor Sarabanda de la Garriga, dirigit per Mariona Castelar a l’església de Montserrat.
  • L’endemà, diumenge, dia 19 de març, a les 6 de la tarda, al Casal de Sant Feliu: Concert dels Diatònics de la Vall del Ges, amb altres col·laboracions.
  • Diumenge, dia 26 de març, a les 6 de la tarda, al teatre Cirvianum: Concert de Gospel.
  • Diumenge, dia 2 d’abril a les 6 de la tarda, al Casal de Sant Feliu: Concert de clarinets, amb la Natàlia Arroyo i altres professors i alumnes de l’Escola de Música de Vic.

Com que hi haurà altres concerts per anaer preparant acordem de tornar-nos a ruenir el dilluns, dia 3.

  • En una data per acabar de concretar de maig, hi haurà un concert de la coral Lloriana Jove, dirigits per Eva Mayo, a Rocaprevera.
  • Dissabte, dia 27 de maig, a les 9 del vespre, al Casal de Sant Feliu: Concert de play-back, pel Casal de la Gent Gran.
  • I el dia 3 de juny, a les 6 de la tarda, al Casal de Sant Feliu Concert del Blooming duo, format per Esther Pinyol a l’arpa i Ferran Carceller, a la marimba.

Està confirmat per al dia 5 de maig, a 2/4 de 9 del vespre, la Xerrada a la Biblioteca del Centre de Montserrat a càrrec del P. Joan Soler, claretià, fent la presentació del llibre que ha escrit: Meditacions vora l’Araguia. Vida i causes de Pere Casaldàliga.

Acordem, com dèiem, que ens tornarem a reunir el dilluns, dia 3 d’abril, a les 9 del vespre a la Rectoria de Sant Feliu.

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Campanya Solidària i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.