Pregària mariana de cada mes de l’Hospitalitat: març 2017

El grup de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes de tota la Vall del Ges, proposa cada mes una trobada de pregària mariana, oberta a tothom.

El contingut de la pregària preparada directament des de Torelló, està centrada en la pregària de Vespres, tenint, això sí, els mateixos dos eixos bàsics que ajudin a la pregària: el temps litúrgic i la Mare de Déu. Es procura que sigui el primer divendres del mes. Es fa a l’església de Sant Feliu, a la capella del baptisteri.

La darrera trobada va ser el divendres dia 3 de març. Aquest és el text de la pregària que es va fer, amb la particularitat que es va voler tenir en compte que acabàvem de començar el temps de la Quaresma i per això les vespres van ser d’aquest temps litúrgic, i les lectures les del dimecres de cendra. D’aquí que portés aquest títol.

pregaria-hospitalitat-2017-03-03

Així, la pròxima trobada de pregària està convocada, pel divendres, dia 7 d’abril, a les 8 del vespre, a l’església de Sant Feliu, a la capella del baptisteri.

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Hospitalitat de Lurdes, Pastoral de la Salut i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.