La reunió de la Campanya Solidària del 20 de febrer de 2017

406390_2950178640398_762524636_nDilluns, dia 20 de febrer de 2017, a les 9 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu hi va haver reunió de l’equip de la Campanya Solidària.

Feta ja la presentació de la Campanya i el primer concert, el del Cor d’Homes, repartides les guardioles pels diversos establiments, ara ja cal fer el calendari de concerts i activitats que hi ha previstos. Oportunamernt els anirem confirmant, però de moment queden aquestes activitats:

  • Dissabte, dia 18 de març a les 8 del vespre: Concert de la coral Lloriana amb una coral de la Garriga, a l’església de Montserrat.
  • Diumenge, dia 19 de març, a les 6 de la tarda, al Casal de Sant Feliu: Concert dels Diatònics de la Vall del Ges, amb altres col·laboracions.
  • Diumenge, dia 26 de març, a les 7 de la tarda, al teatre Cirvianum: Concert de Gospel.
  • Diumenge, dia 2 d’abril a les 6 de la tarda, al Casal de Sant Feliu: Concert de claritnets, amb la Natàlia Arroyo.
  • A primers de maig, en data per acabar de concretar, hi haurà un concert de la coral Lloriana Jove, dirigits per Eva Mayo, a Rocaprevera.
  • Dissabte, dia 27 de maig, a le s9 del vespre, al Casal de Sant Feliu: Concert de play-back, pel Casal de la Gent Gran.
  • Queda per concretar un altre concert de marimba i arpa, que es faria també al Casal.

I es faran gestions per a poder fer el dia 5 de maig, a 2/4 de 9 del vespre, una Xerrada a la Biblioteca del Centre de Montserrat. Mirarem si el P. Joan Soler, claretià, pot fer la presentació del llibre que ha escrit: Meditacions vora l’Araguia. Vida i causes de Pere Casaldàliga.

Amb una bona colla de gestions per fer acordem que ens tornarem a reunir el dilluns, dia 6 de març, a les 9 del vespre a la Rectoria de Sant Feliu.

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Campanya Solidària i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.