Pregària mariana de cada mes de l’Hospitalitat: gener 2017

El grup de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes de tota la Vall del Ges, proposa cada mes una trobada de pregària mariana, oberta a tothom.

El contingut de la pregària preparada directament des de Torelló, està centrada en la pregària de Vespres, tenint, això sí, els mateixos dos eixos bàsics que ajudin a la pregària: el temps litúrgic i la Mare de Déu.

Es feia fins ara als locals de la Rectoria de Sant Feliu i es procura que sigui el primer divendres del mes. La darrera trobada va ser el divendres dia 13 de gener. Hem dit que es feia, perquè vàrem decidir que la pròxima la faríem a l’església de Sant Feliu, a la capella del baptisteri.

Aquest és el text de la pregària que es va fer el mes de desembre i de la qual no n’havíem deixat constància. en canvi, excepcionalment aquest mes es van fer servir textos que ja s’havien utilitzat.

pregaria-hospitalitat-2016-12-02

Així, la pròxima trobada de pregària està convocada, pel divendres, dia 3 de febrer, a les 8 del vespre, a l’església de Sant Feliu, a la capella del baptisteri.

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Hospitalitat de Lurdes, Pastoral de la Salut i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.