Ha mort el bisbe Jaume Camprodon Rovira

p1140720

Va morir el dilluns, 26 de desembre de 2016, a Girona on residia a la residència de les Germanetes dels Pobres des que havia marxat de Torelló el setembre del 2007, després que hi va venir jubilat l’any 2001.

AL CEL SIA!

No cal pas que en fem cap biografia… No cal!

No cal pas que en diguem res… Ell va deixar ben clar que no ho volia!

Des del silenci contemplatiu de la resurrecció del Senyor que formava part del seu lema episcopal i de vida, senzillament…,

Donem-ne gràcies a Déu!

El dijous dia 29 de desembre es va celebrar la missa exequial -sense les seves despulles ja que les havia donat a al ciència- a la catedral de Girona. En deixem testimoni gràfic.

img_2356 img_2363

A la pàgina web del bisbat de Girona hi ha tot el testimoni d’aquesta celebració, amb l’homilia que el bisbe Francesc va pronunciar-hi i en la qual va citar força fragments del seu testament espiritual, que també hi serà publicat.

Aquest és l’enllaç: http://www.bisbatgirona.cat/

Des de Torelló en l’Eucaristia normal d’un diumenge pregarem de cor per ell. Serà a Rocaprevera; no pot ser d’altra manera: portava al cor el santuari i la Mare de Déu. Serà

Diumenge, dia 15 de gener, a les 10 del matí.

Aquesta entrada s'ha publicat en Bisbat de Vic, Parròquia de Montserrat, Parròquia de Sant Feliu, Rocaprevera i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.