Celebració comunitària de la Penitència. Advent 2016

corona-davvento-nel-lagoDijous, dia 22 de desembre del 2016, a l’església de la parròquia de Sant Feliu, hi va haver la Celebració comunitària de la Penitència de l’Advent. Cada any ho fem. És un moment realment important per a preparar-nos per a  celebrar millor el Nadal, després d’haver fet la pregària interparroquial.

Aquest any, a partir del lema pastoral es titulava: «Veniu a celebrar el perdó» (Lc 15,6.9). La celebració estava centrada en la quadrúple mirada que proposava l’examen de consciència: Viure amb Déu. Viure en l’Església. Viure en la família i en la vida comunitària. Viure la vida de cada dia. I convidava a demanar-ne perdó.

Aquí la teniu en un enllaç en pdf.

penitencialadvent2016-01

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Celebració comuitària de la Penitència i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.